Skip to main content

CHINESE MASSAGE NABIJ OOSTERHOUT

Bij praktijk Bao Shi kun je terecht voor een Chinese massage nabij Oosterhout. Chinese massage wordt ook wel Tuina-massagetherapie genoemd en hoort bij de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij een Tuina-massage gaat men er vanuit dat er pijnklachten ontstaan doordat Qi (vitale levensenergie) door een blokkade niet meer vrij door het lichaam stroomt. Dit kan o.a. hoofdpijn en migraine veroorzaken, maar ook pijnklachten aan bijvoorbeeld rug, nek en schouders.

Een Tuina-massage nabij Oosterhout kan de energiebanen in het lichaam stimuleren en zorgen voor een vrije doorstroming van Qi en bloed. Hierdoor worden blokkades opgeheven en wordt de balans in het lichaam hersteld. Dit kan ook verlichting bieden bij stress en emotionele klachten.

Chinese massage Etten-Leur

Waar kan een Chinese massage nabij Oosterhout bij helpen?

Alvorens over te gaan tot Tuina-therapie wordt een behandelplan opgesteld wat tot stand komt door een pols- en tongdiagnose. Hierbij onderscheidt de Tuina-massage zich van andere massages. Deze vorm van diagnosestelling zien we ook terug bij de acupunctuur en dit zorgt ervoor dat de Tuina-behandeling een behandeling is die zich specifiek richt op de klacht en dus geen algemene massagebehandeling is. Overigens kan Tuina-massage in combinatie met acupunctuur zeer effectief werken omdat het elkaar versterkt. De volgende klachten kunnen behandeld worden door Tuina-therapie bij Chinese massage nabij Oosterhout:

  • Lage rug- en beenklachten
  • Rug, nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine
  • Spijsverteringsproblemen
  • Astma
  • Stress, ge├»rriteerdheid en gespannenheid
  • Slapeloosheid
  • Vermoeidheid

Contact over Chinese massage nabij Oosterhout

Denk je dat een Chinese massage nabij Oosterhout bij praktijk Bao Shi iets voor jou is en wil je een afspraak maken? Heb je misschien nog vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 06-10011662 of stuur een email naar info@baoshi.nl. Mogelijk ben ik bezig met een behandeling en kan ik je telefoontje niet beantwoorden. Wanneer je een bericht inspreekt bel ik je terug.

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi