CHINESE MASSAGE IN OOSTERHOUT

Bij praktijk Bao Shi kun je terecht voor een Chinese massage in Oosterhout en voor Tuina-therapie, wat een massagetherapie is, afkomstig uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Bij een Tuina-massage gaat men er vanuit dat er pijnklachten ontstaan doordat Qi (vitale levensenergie) door een blokkade niet meer vrij door het lichaam stroomt. Dit kan pijnklachten veroorzaken aan onder andere rug, nek en schouders en kan tevens zorgen voor stress.

Een Tuina-massage bij Chinese massage in Oosterhout kan de energiebanen in het lichaam stimuleren en zorgen voor een vrije doorstroming van Qi en bloed waardoor de blokkades opgeheven worden en de balans in het lichaam wordt hersteld. Dit kan ook verlichting bieden bij emotionele klachten.

Chinese massage Oosterhout

Waar kan een Chinese massage in Oosterhout bij helpen?

Alvorens over te gaan tot Tuina-therapie wordt een behandelplan opgesteld wat tot stand komt door een pols- en tongdiagnose. Hierbij onderscheidt de Tuina-massage zich van andere massages. Deze vorm van diagnosestelling zien we ook terug bij de acupunctuur en dit zorgt ervoor dat de Tuina-behandeling een behandeling is die zich specifiek richt op de klacht en dus geen algemene massagebehandeling is. Overigens kan Tuina-massage in combinatie met acupunctuur zeer effectief werken omdat het elkaar versterkt. De volgende klachten kunnen behandeld worden door Tuina-therapie bij Chinese massage in Oosterhout:

  • Lage rug- en beenklachten
  • Rug, nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine
  • Spijsverteringsproblemen
  • Astma
  • Stress, geïrriteerdheid en gespannenheid
  • Slapeloosheid
  • Vermoeidheid

Contact over Chinese massage in Oosterhout

Denk je dat een Chinese massage in Oosterhout bij praktijk Bao Shi iets voor jou is en wil je een afspraak maken of heb je verdere vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 06-10011662 of stuur een email naar info@baoshi.nl. Mogelijk ben ik bezig met een behandeling en kan ik je telefoontje niet beantwoorden. Wanneer je een bericht inspreekt bel ik je terug.