Skip to main content

HET EERST EVEN KENNISMAKEN CONSULT

Je kampt al één of meerdere jaren met maandelijkse of zelfs wekelijkse migraine.
Je hebt ook al meerdere dingen geprobeerd, maar dit hielp maar matig of niet.
Toch zou je graag die behandeling vinden die jouw migraineaanvallen verminderen in duur en intensiteit. Het liefst raak je er natuurlijk helemaal van af. Maar het vertrouwen is een beetje weg.
Zie dit eerst even kennis maken consult dan ook als een kennismaking met mijn manier van behandelen.
Proef de sfeer en stel de vragen die je wilt.
Daarnaast krijg je een verkorte kennismaking met mijn behandeling.
Alles wat jij hoeft te doen is een badhanddoek meenemen en iets om je onder te dekken. Bijvoorbeeld een fleecedekentje.
Omdat het een proefsessie is, bedraagt de prijs hiervoor € 39,00.
Wil je eerst op deze manier kennis maken, klik dan op onderstaande button.

KLANTEN OVER HUN BEHANDELING

Helemaal veilig en gerust voelde ik me tijdens de behandeling, waarvan je aan alles voelt dat het deskundig gedaan wordt.”

Greetje

Met het zetten van het eerste naaldje, voelde het al zo goed dat ik meteen wist bij de juiste behandelaar te zijn.

Corry

Wat ik het fijne vind aan Christa is dat ze persoonlijk is en echt luistert. Daarnaast merkt ze dingen op die ik zelf niet eens meer door heb, zoals bijv. mijn allergieën. Dit neemt ze dan mee in haar behandeling.

Kathinka

Ik kwam bij Bao Shi uit omdat de website me aan sprak; duidelijk en rustig. Ook Christa is duidelijk en rustig, dus dat was een goede match.

Yvonne
Sinds de 8 jaar dat ik mijn praktijk in de Traditionele Chinese Geneeskunde heb, fascineerde het behandelen van (hormonale) migraine mij het meest. Vaak zag ik stuk voor stuk leuke vrouwen die graag midden in het leven (willen) staan, maar de migraine gooide regelmatig roet in het eten. Ook voor mij was het elke keer een feestje als ik deze vrouwen niet alleen succesvol van de migraine af hielp, maar ook dat ik ze al tijdens de behandeling ontspanning, rust en zelfs een gevoel van “thuiskomen” kon geven.
Cliënten omschrijven mij dan ook vaak als rustig, empathisch, meelevend, maar ook humorvol. Want ja, er mag af en toe ook best wel gelachen worden.

Ik weet ook dat veel vrouwen met migraine vaak al van alles geprobeerd hebben, daarom bied ik ook eerst deze proefsessie aan.

ja, ik wil eerst deze proefsessie

BEN JE ER AL OVER UIT?

Ga je voor het migraine de baas traject?

AANGESLOTEN BIJ ONDERSTAANDE ORGANISATIES

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi