Skip to main content

TESTIMONIALS

Hoewel mijn focus steeds meer op de behandeling van migraine ligt, heb ik in de 8 jaar dat ik mijn praktijk heb, een verscheidenheid aan klachten en aandoeningen behandeld. Welke dat zijn, kun je hieronder lezen.”

HOESTBUIEN
"Al van kleins af aan hoest ik. Ik weet niet beter dan dat ik hier mijn hele leven al last van heb gehad.

Soms viel het mee maar met sommige periodes was het erger. Ik had er vaak juist last van wanneer het temperatuurverschil te groot was, wanneer ik te enthousiast praatte of wanneer ik stressvolle periodes meemaakte. Soms was het hoesten zo erg dat ik pijn aan mijn ribben kreeg ervan.

Toen Christa mij hier op prikte was ik zeer verbaasd over het resultaat. Tot drie dagen na de behandeling heb ik totaal niet meer gehoest, daarna kwam het weer beetje bij beetje terug, maar zoiets heeft wel onderhoud nodig natuurlijk. Nu lijkt drie dagen niet zo veel maar dat is het wel als je leven geregeerd wordt door hoestbuien. Inmiddels weet ik ook wat ik zelf kan doen of laten dus het gaat de laatste tijd best wel goed. Momenteel behandelt Christa mij tegen slapeloosheid waar ik al jaren last van heb. Ze doet dit met tuina-massage. Ze vertelde me dat het wel een aantal behandelingen zal duren voordat er merkbaar resultaat is, maar omdat na het eerste consult de vervolgconsulten geen vol uur meer in beslag nemen, is ook het tarief naar rato verlaagd. En dat is erg fijn als je geen aanvullende verzekering hebt! Daarnaast heb ik er het volste vertrouwen in dat zij mij ook deze keer weer goed kan helpen. "

Els

TUINA-MASSAGE
"Helemaal veilig en gerust voelde ik me tijdens de behandeling, waarvan je aan alles voelt dat het deskundig gedaan wordt. Door de tuina-massage van Christa heb ik me diep kunnen ontspannen en voelde ik me helemaal verkwikt! Echt heerlijk zo'n moment voor mezelf. Mijn rug en nek zijn ook stukken minder stijf. Na 1 behandeling al."

Greetje

FENOMEEN VAN RAYNAUD
"Ik had vaak last van koude en gevoelloze handen. Ik kreeg er last van als ik buiten was en er stak een windje op. Winter of zomer, dat maakte geen verschil. Nu rijd ik graag motor en dan zit je met je handen continu in de wind. Mijn vingers werden letterlijk wit/blauw en gevoelloos en het duurde dan ook weer even voordat dat weg trok. Na ongeveer vier of vijf acupunctuurbehandelingen bij Christa merkte ik dat het al veel minder was. Ik heb hierna nog drie behandelingen gehad en het probleem is tot nu toe niet meer terug gekomen."

ROB

TINNITUS
" Sinds 2008 heb ik last van oorsuizen. Via de huisarts werd ik doorverwezen naar de KNO-arts. Hij constateerde dat de haartjes die je in de gehoorgang hebt, plat lagen. Dit kwam omdat ik te vaak had bloot gestaan aan harde geluiden op mijn werk. Volgens de KNO-arts kon ik hier wel heel oud mee worden..... met andere woorden: er was niks meer aan te doen. Vaak heb ik er het meeste last van als het stil is. Dan ben ik alleen aanwezig met mijn ruis. Vanaf 2008 heb ik nooit meer fatsoenlijk de krant of een boek kunnen lezen hierdoor. Na 3 behandelingen met acupunctuur is het piepen in mijn oren al minder luid geworden. Ik heb zelfs voor het eerst in lange tijd 3 uur lang de krant kunnen lezen zonder afgeleid te worden door die ruis in mijn hoofd, puur en alleen door de irritatie die dat teweeg bracht. Ik ga hier zeker mee verder om op zijn minst als blijvend resultaat een boek te kunnen lezen wanneer ik wil zonder afgeleid te worden door het piepen in mijn oren."

Joop

POSTPARTUM KLACHTEN
"De acupunctuur heeft me na het herstellen van een zware bevalling erg geholpen, vooral op emotioneel gebied heeft het me veel gebracht. De acupunctuur bracht me weer in balans waardoor ik weer kan genieten en meer energie kreeg. Door de acupunctuur kon ik stoppen met 2 maal dagelijkse astma medicatie." Christa bedankt!! en heel veel succes met je praktijk

Liefs Amanda

TUINA-MASSAGE
"Ik ken Christa al jaren, geheel zonder kleur kan ik mijn ervaring met haar dus niet beschrijven. Maar het gegeven dat wij al jaren in elkaars leven mogen zijn, zegt eigenlijk al genoeg haha! Naast het feit dat ik als zelfstandige in de zorg werk, heb ik sinds kort een eigen praktijk voor energetische behandeling. Ik geef voornamelijk reiki en holistic pulsing. Ik ben wat bekend met de Chinese geneeskunde, maar een algehele behandeling middels Tuina-therapie was nieuw voor mij. De massage zelf was super ontspannend. Een paar uur erna voelde het of er van alles aan het verschuiven was in mijn lichaam. Het voelde prettig, ik werd er rustig van en ook voelde mijn gedachten in mijn hoofd meer rustig. Christa heeft zich tijdens haar behandeling ook gericht op wat fysieke klachten in mijn nek/schouderblad. de eerste dagen erna leefde de pijn wat op, maar binnen een week voelde ik die plekken tot ontspanning komen. En nu, na een paar weken, merk ik best duidelijk verschil: mijn klachten zijn verminderd. Op naar de volgende behandeling, een stukje onderhoud aan mezelf blijkt geen overbodige luxe...! En Christa, jouw praktijk wordt een cadeau voor de wereld!"

Desiree

LOSLATEN
"Het afgelopen jaar is er nogal wat veranderd in mijn leven waardoor ik heel veel onrust en moeite had om dingen los te laten. Ik ben bij Christa terecht gekomen, en na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Christa neemt de tijd voor je en neemt de klachten serieus. Mocht ik weer ergens last van krijgen dan kom ik zeker bij haar terug. Dank je wel voor je goede zorgen."

Lieve groetjes, Chris

NEK/SCHOUDERPIJN
'Slechts 5 behandelingen en geen pijnlijke nek en schouder meer.'
"Ik kreeg pijn in mijn nek en rechter schouder. Na een bezoek aan de huisarts kreeg ik een zware pijnstiller en daarbij een maagbeschermer en..... een verwijzing naar de fysiotherapeut. Een goede kennis bracht me in contact met Christa. In eerste instantie stond ik sceptisch tegenover acupunctuur, maar dacht baat het niet dan schaad het niet.... Wonder boven wonder hielp het al gelijk en kon ik mijn pijnlijke nek en schouder weer redelijk gebruiken. Slechts vijf behandelingen hielpen mij van de pijn af. Als ik in de toekomst weer problemen heb ga ik weer naar Christa!! Heel hartelijk dank en veel succes met je praktijk."

Peter

MIGRAINE AANVALLEN
"Al meerdere jaren ga ik naar de fysio voor mijn nek- en hoofdpijn, maar ik had het idee dat het niet echt hielp. Nadat ik in augustus 2019 een hevige migraine aanval had gekregen, besloot ik om verder te kijken naar alternatieve methodes. En zo kwam ik bij Christa uit. Inmiddels kom ik ruim 8 maanden bij Christa. In het begin voor acupunctuur, maar nu voor Tuina-therapie. Wat ik het fijne vind aan Christa is dat ze persoonlijk is en echt luistert. Daarnaast merkt ze dingen op die ik zelf niet eens meer doorheb, zoals bijvoorbeeld mijn allergieën. Dit neemt ze dan vervolgens mee in de behandeling. Ook deelt ze graag haar kennis en legt ze uit waarom ze dingen doet, iets wat ik als zeer prettig ervaar. En hoewel ik het nog steeds niet precies kan verklaren, kan ik iedereen met hoofdpijn of andere 'vage' klachten aanraden om naar Christa te gaan. Ik heb er in ieder geval erg veel baat bij; mijn laatste migraine aanval was in januari. Dank je wel Christa!"

Kathinka

OVERGANGSKLACHTEN/ALGEMEEN
"Al een aantal jaren kom ik bij Christa. Tot volle tevredenheid. Het consult begint met de vraag: hoe het met je gaat. ze neemt ruimschoots de tijd voor je, en luistert aandachtig naar je "klachten". Groot en klein. Vervolgens stemt ze je behandeling af, middels haar kennis en intuïtie. Ik spreek uit ervaring dat ze een topper is, in beide behandelmethodes (acupunctuur en tuina-massage). Ik mis nu echt mijn behandelingen, en merk dat mijn klachten terugkomen. zoals het nachtzweten, vanwege de overgang, en ik slaap nu ook onrustiger. Hopelijk kan de praktijk snel weer open." (April 2020)

Petra

ERNSTIGE ZWANGERSCHAPSMISSELIJKHEID
(Hyperemesis Gravidarum)
"Het is al even geleden, maar ik wil je nog bedanken voor je goede, oprecht geïnteresseerde en betrokken zorgverlening.
Ik ben ontzettend blij geweest met jouw behandelingen ter voorbereiding op mijn zwangerschap en vooral tijdens mijn zwangerschap. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat je zo goed met me mee hebt gedacht en bijvoorbeeld het raam open zette om me tot in de kleinste details te helpen.
Ik wens je al het goeds voor jou en je praktijk.
Bedankt!" (Juni 2020)

Alicia

TINNITUS
" Ik kwam bij Bao Shi uit omdat de website me aansprak; duidelijk & rustig. Ook Christa is duidelijk en rustig dus dat was een goede match. Ik wilde graag van mijn oorsuizingen af en ik wilde niet mee in de reguliere gezondheidszorg waar het te veel op zichzelf staat (wat natuurlijk niet is...). ze heeft door duidelijk te luisteren een goede koers voor me uitgestippeld en na 6 behandelingen was de rust bij me teruggekeerd! Zo fijn... Ik ben er heel blij mee dat ik bij Bao Shi de behandelingen heb ondergaan." (Augustus 2021)

Yvonne

SCHOUDERKLACHTEN

"Mijn moment om op het internet te gaan zoeken was omdat twee geheel verschillende fysiotherapeuten mij gezegd hebben dat mijn klacht niet meer verholpen kon worden.

Ik vond Bao Shi.
Doordat je verteld wie je bent en wat je allemaal gedaan hebt, kreeg ik al meteen veel vertrouwen in je.
Je manier van aanpak;
Het was even zoeken maar je nam alle tijd die nodig was.
Met het zetten van het eerste naaldje voelde het al zo goed dat ik meteen wist bij de juiste behandelaar te zijn.

Ik kan me beter bewegen als van tevoren en heb weer vertrouwen in de toekomst!
Iedereen zou ik jou willen aanraden!

Heel veel dank en als het nodig is kom ik weer naar jou.
Hartelijke groet," (Mei 2023)

Corry

Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Mij is er alles aan gelegen om voor het meest optimale resultaat te gaan, en dat is geheel klachten vrij.

Christa Hesseling

AANGESLOTEN BIJ ONDERSTAANDE ORGANISATIES

klachtencommissie alternatieve behandelwijzen logo lidmaatschap
erkend lid NVA acupunctuur logo

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi