Skip to main content

MIGRAINE DE BAAS TRAJECT

Na 12 weken een meer zorgeloos en migrainevrij leven
waarbij migraineaanvallen zijn gereduceerd in aantallen en intensiteit.

HET MIGRAINE DE BAAS TRAJECT

Je hebt al één of meerdere jaren last van maandelijkse, en misschien zelfs wekelijkse migraineaanvallen. Mogelijk heb je al verschillende dingen, of zelfs medicijnen geprobeerd, maar niks lijkt te werken. De migraine bepaalt voor een groot deel je leven, en al dan niet bewust houd je daar zo veel mogelijk rekening mee in je planning.
Werken gaat misschien nog net, maar bij vrijetijdsactiviteiten moet je het al regelmatig af laten weten.
Je wilt graag van je migraine af.
Het zou voor jou al een wereld van verschil maken, als je er al in elk geval wat minder last van had. Je zou dan eindelijk op een wat meer ontspannen manier kunnen werken, en wat geruster leuke activiteiten kunnen plannen in je vrije tijd.
Na het migraine de baas traject, zijn de migraineaanvallen gereduceerd in aantallen en intensiteit. Maar er is mij alles aan gelegen om voor het meest optimale resultaat te gaan, en dat is geheel migrainevrij.

Wil je samen met mij aan de slag om je migraine de baas te zijn,

neem dan contact met mij op.

HET MIGRAINE DE BAAS TRAJECT

Het volledige traject bestaat uit 12 behandelingen met een duur van 3 tot 4 maanden. Zo bereiken we het beste resultaat. Een natuurlijk genezingsproces gaat namelijk bijna nooit in één rechte lijn omhoog. Het lichaam heeft tijd nodig om aan de nieuwe balans te wennen en zal zelfs soms proberen om terug te keren naar wat het al zo lang gewend is. Je zou kunnen zeggen dat het lichaam een aantal herhalingen nodig heeft, om steeds beter te begrijpen waar je naar toe wilt. De behandelingen zijn in mijn praktijk en plannen we vooraf samen in. Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van Chinese Tuina-massage en acupunctuur.
De Chinese Tuina-massage zorgt ervoor dat de nek -en rugspieren goed los komen te zitten en ook dat de hoofdhuid ontspannen is. Met acupunctuur zorg ik ervoor dat de energie in het lichaam weer op de juiste manier gaat stromen.

Na dit traject zul je merken dat je migraineaanvallen drastisch zijn verminderd in aantallen en intensiteit. Je bent veel minder afhankelijk van medicijnen om migraine de kop in te drukken, zoals triptanen. Je krijgt de regie over je eigen leven weer terug!

Jouw investering om migraine de baas te zijn, is € 807,-. Het is ook mogelijk om het migraine de baas-traject in deelbetalingen te doen. Jouw investering bedraagt dan 4 keer € 207,-. Bij een aanvullende verzekering worden deze bedragen vaak deels vergoed. Vraag dit na bij je eigen zorgverzekeraar.

Dus als je:

  • helemaal klaar bent met die migraine
  • je graag in jezelf wilt investeren om er van af te komen (Je bent immers zoveel meer waard voor jezelf en degenen die dicht bij je staan als je meer migrainevrij kan leven)
  • je niet nog meer medicijnen wilt gaan gebruiken tegen migraine
  • je het geen probleem vind om naar mijn praktijk te komen voor de behandeling

klik dan op onderstaande button en ik neem contact met je op.

NOG STEEDS VEEL VRAGEN?

Misschien is dan het eerst even kennismaken consult iets voor jou.

Mij is er alles aan gelegen om voor het meest optimale resultaat te gaan, en dat is geheel klachten vrij.

Christa Hesseling

KLANTEN OVER HUN BEHANDELING

Ik denk dat de combinatie die Christa biedt, acupunctuur en tuina-therapie, de beste resultaten oplevert.

Barbara, 2023

De combinatie van acupunctuur en tuina-therapie, is volgens mij de perfecte combi voor mijn migraine.”

Elke, 2023
Na 8 jaar ervaring als acupuncturist en tuina-massagetherapeut, werd ik altijd geraakt door cliënten die te kampen hadden met migraineaanvallen.
Doorgaans vrouwen die midden in het leven (willen) staan, maar het regelmatig af moesten laten weten, door deze aandoening.
Migraine kan wat dat betreft behoorlijk invaliderend werken.
Naast acupunctuur, ben ik hierbij ook steeds meer tuina-therapie (Chinese massagetherapie) toe gaan passen.
Dit bleek een sterke combinatie en naast acupunctuur heb ik ook de massagetechnieken steeds verder geperfectioneerd. Wat werkt goed, maar ook wat niet.
De behandelingen zelf worden vaak als rustgevend, prettig en energie-gevend ervaren, en zeer zeker ook verhelderend voor het hoofd.
De behandelingen worden gegeven in een rustige omgeving, waarbij ik er op let dat zaken zoals geur, geluid en licht tot een minimum beperkt worden, indien dat nodig is.
Je hoeft er zelf dus even niks voor te doen, maar mag tijdens de behandeling ontspannen.

AANGESLOTEN BIJ ONDERSTAANDE ORGANISATIES

klachtencommissie alternatieve behandelwijzen logo lidmaatschap
erkend lid NVA acupunctuur logo

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi