Skip to main content

CHINESE MASSAGE IN BREDA

Deze vorm van massage komt voort uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een goede algemene gezondheid betekent voor de Traditionele Chinese Geneeskunde, dat lichaam en geest met elkaar in balans moeten zijn. Door een evenwicht Yin en Yang ten opzichte van elkaar, kan deze balans bereikt worden. Bij praktijk Bao Shi kan je terecht voor een professionele Chinese massage in Breda. Deze Chinese massage wordt ook wel Tuina -massagetherapie genoemd.

Tuina -massagetherapie is een unieke combinatie van de beste massagetechnieken die zich in de loop der tijd in China ontwikkeld hebben, waaronder de Chinese drukpuntmassage. In de klassieke Chinese ziekenhuizen is Tuina vaak onderdeel van een behandeling, naast acupunctuur en kruiden.

Chinese massage Etten-Leur

Wat zijn de voordelen van een Chinese massage in Breda?

Chinese massage in Breda bij praktijk Bao Shi wordt o.a. ingezet bij klachten aan rug, nek en schouders. Maar ook voor de behandeling van klachten zoals hoofdpijn, migraine, stress en slapeloosheid is Tuina -massagetherapie uitermate geschikt. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden meerdere sessies in te boeken, dit om ervoor te zorgen dat het bereikte resultaat langer aanhoudt en dat het evenwicht in je lichaam behouden blijft.

De Chinese (Tuina) massage in Breda is doorgaans een stevige massage bij de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten. De zachtere, doch nog steeds stevige variant, komt vooral aan bod bij de behandeling van hoofdpijn, migraine, stress en slapeloosheid. Wil je weten of tuina -massagetherapie iets voor jou is? Dan kan je het beste even contact met mij opnemen.

Afspraak maken bij praktijk Bao Shi

Wil je een afspraak maken voor een Chinese massage in Breda bij praktijk Bao Shi? Neem contact met mij op via 06-10011662 of stuur een e-mail naar info@baoshi.nl. Het kan zijn dat ik met een behandeling bezig ben en de telefoon niet gelijk kan beantwoorden. Als je een bericht inspreekt bel ik je terug.

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi