CHINESE MASSAGE IN BREDA

Deze vorm van massage komt voort uit de Chinese geneeskunde die enorm veel belang hecht aan het geloof dat voor een goede algemene gezondheid lichaam en geest volledig in balans moeten zijn. Door een evenwicht Yin en Yang ten opzichte van elkaar, kan deze balans bereikt worden. Bij Bao Shi kan je terecht voor een professionele Chinese massage in Breda. Dit noemen we ook wel een Chinese drukpuntmassage, wat een onderdeel kan vormen van Tuina therapie.

Tuina en de Chinese drukpuntmassage zijn een unieke combinatie van de beste massagetechnieken die zich in de loop der tijd in China ontwikkeld hebben. In de klassieke Chinese ziekenhuizen is Tuina vaak onderdeel van een behandeling, naast acupunctuur en kruiden.

Chinese massage Breda

Wat zijn de voordelen van een Chinese massage in Breda?

Chinese massage in Breda bij Bao Shi is erop gericht de energiestromen die doorheen het lichaam lopen in balans te brengen door middel van massagetechnieken. In eerste instantie zal de masseur je spieren helpen ontspannen om zo de bloedsomloop in je lichaam te optimaliseren. Chinese massage in Breda bij Bao Shi zal hierbij vooral aandacht besteden aan de drukpunten van het lichaam. Door het masseren van deze drukpunten zal het lichaam in staat zijn een zelfhelend proces op gang te brengen dat moeten zorgen voor een verbeterde algemene gezondheid. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden meerdere sessies in te boeken, dit om ervoor te zorgen dat het bereikte resultaat langer aanhoudt en dat het evenwicht in je lichaam behouden blijft.

Een Chinese massage in Breda bij Bao Shi kan aangewend worden voor verschillende lichamelijke ongemakken die vooral door stress en spanning veroorzaakt worden. Door het wegnemen van deze spanning, zullen ook de klachten verminderen en uiteindelijk stoppen. De Chinese (Tuina) massage in Breda is doorgaans een stevige massage en komt vooral aan bod bij rug-, nek- en schouderklachten. De zachtere variant van de massage is vrijwel voor iedereen geschikt. Wil je weten of een Chinese massage geschikt is voor jou? Dan kan je het beste even contact met mij opnemen.

Afspraak maken bij Bao Shi

Wil je een afspraak maken voor een Chinese massage in Breda bij Bao Shi? Neem contact met mij op via 06-10011662 of stuur een e-mail naar info@baoshi.nl. Je kunt mij het beste bereiken op dinsdag tot en met zaterdag. Het kan zijn dat ik met een behandeling bezig ben en de telefoon niet gelijk kan beantwoorden. Als je een bericht inspreekt bel ik je terug.