CHINESE MASSAGE IN ETTEN-LEUR

Ook wanneer je een Chinese massage in Etten-Leur zoekt, kun je bij Bao Shi terecht. Heb je rug- en beenklachten of rug, nek- en schouderklachten? Kamp je met hoofdpijn, migraine of spijsverteringsproblemen? Ben je een astmapatiënt of heb je te kampen met een allergie? Bij al deze klachten kan een Chinese massage in Etten-Leur je helpen.

Onze Tuina technieken zijn verder ook aan te raden bij symptomen van stress, irritatie, gespannenheid, slapeloosheid en vermoeidheid.

Waarom een Chinese massage in Etten-Leur?

Om zowel fysiek als emotioneel in balans te blijven. Balans is het sleutelbegrip van de Chinese geneeskunde en omhelst er het evenwicht tussen Yin en Yang. Om in balans te zijn moeten de verschillende energievormen van het lichaam (Qi) optimaal samenwerken. Onze Chinese massage in Etten-Leur kan je helpen wanneer die balans zoek is en je daardoor kampt met klachten.

Chinese massage Etten-Leur

Tuina: de Chinese massage in Etten-Leur

Onze authentieke, Chinese massagetherapie heet Tuina, uitgesproken als “twee-na” en te vertalen als “duw-grijp”. De technieken heffen de blokkades op die de vrije doorstroming van Qi (en het bloed) beletten. Zo krijgt de natuurlijke lichaamsbalans beter de kans om zich te herstellen en kan ook verlichting geboden worden voor emotionele klachten.
Bijzonder aan Tuina is de manier van diagnosticeren. Dit gebeurt via de zogenaamde pols- en tongdiagnose, die ook gebruikt wordt in de acupunctuur. Het grote voordeel van deze diagnostische methode is dat ze mij in staat stelt om de behandeling heel specifiek te richten op een welbepaalde klacht. Tuina is dus geen algemene massagetherapie, maar een specifieke, doelgerichte behandelwijze.

Jouw Chinese massage in Etten-Leur

Herken je jezelf in een van bovenstaande klachten, dan kan een Chinese massage je helpen. Een afspraak maken kan via 06-10011662, of stuur een e-mail naar info@baoshi.nl. Zit je nog met vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij het makkelijkst bereiken op dinsdag tot en met zaterdag. Het kan zijn dat ik in behandeling ben en je telefoontje daardoor niet gelijk kan beantwoorden. Spreek gerust een bericht in, dan bel ik je graag terug.