Skip to main content

CHINESE MASSAGE NABIJ ETTEN-LEUR

Ook wanneer je een Chinese massage nabij Etten-Leur zoekt, kun je bij Bao Shi terecht. Heb je rug- en beenklachten of rug, nek- en schouderklachten? Kamp je met hoofdpijn, migraine of spijsverteringsproblemen? Heb je last van stress, staat je hoofd nooit stil of heb je juist last van watten in je hoofd? Bij al deze klachten kan een Chinese massage nabij Etten-Leur je helpen.

Waarom een Chinese massage nabij Etten-Leur?

Om zowel fysiek als emotioneel in balans te blijven. Balans is het sleutelbegrip van de Traditionele Chinese Geneeskunde en draait om het evenwicht tussen Yin en Yang. Om in balans te zijn moeten de verschillende energievormen van het lichaam (Qi) optimaal samenwerken. Mijn Chinese massage nabij Etten-Leur kan je helpen wanneer die balans zoek is en je daardoor kampt met klachten.

Chinese massage Etten-Leur

Tuina: de Chinese massage nabij Etten-Leur

Tuina is Chinese massagetherapie en wordt uitgesproken als “twee-na”, wat te vertalen is als “duw-grijp”. De technieken heffen de blokkades op die de vrije doorstroming van Qi (en het bloed) beletten. Zo krijgt de natuurlijke lichaamsbalans beter de kans om zich te herstellen en kan ook verlichting geboden worden voor emotionele klachten.
Bijzonder aan Tuina is de manier van diagnosticeren. Dit gebeurt via de zogenaamde pols- en tongdiagnose, die ook gebruikt wordt in de acupunctuur. Het grote voordeel van deze diagnostische methode is dat ze mij in staat stelt om de behandeling heel specifiek te richten op een welbepaalde klacht. Tuina is dus geen algemene massagetherapie, maar een specifieke, doelgerichte behandelwijze.

Jouw Chinese massage nabij Etten-Leur

Herken je jezelf in een van bovenstaande klachten, dan kan een Chinese massage je helpen. Een afspraak maken kan via 06-10011662, of stuur een e-mail naar info@baoshi.nl. Zit je nog met vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Het kan zijn dat ik in behandeling ben en je telefoontje daardoor niet gelijk kan beantwoorden. Spreek gerust een bericht in, dan bel ik je graag terug.

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi