Skip to main content

CHINESE MASSAGE NABIJ BAVEL

Chinese massage nabij Bavel is dé manier om van problemen af te komen. Bij Chinese massage worden lichaam en geest als één geheel gezien. Lichamelijke problemen kunnen een mentale oorzaak hebben, en andersom geldt hetzelfde. Door grondig op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten, richt ik me bij de Chinese massage nabij Bavel op de echte bron van de klachten. Op die manier heeft de massage een langduriger effect.

Alle methodes kunnen gecombineerd worden met behandelmethoden uit de westerse medische wereld. Chinese massage en acupunctuur kunnen echter ook gewoon als losstaande behandeling gekozen worden. Met meer dan 4000 jaar kennis zijn de oosterse behandelmethoden vaak een uitkomst voor mensen die behandelingen willen die gericht zijn op resultaat.

Chinese massage Etten-Leur

Wat kan ik verwachten van Chinese massage nabij Bavel?

De oorsprong van Chinese massage is duizenden jaren oud en is zeer geschikt voor het verhelpen van knopen in spieren en het verbeteren van de bloedtoevoer. Het helpt dus o.a. goed bij dit soort rug en schouderklachten. Maar het richt zich daar niet uitsluitend op. Bij Chinese massage (Tui Na) gaat het vooral om de energie in het lichaam dat in balans gebracht wordt door de behandelend therapeut. De term die hiervoor gebruikt wordt, is Qi. Qi staat voor de levensenergie in het lichaam zelf.

Op het moment dat de energiebalans verstoord raakt, veroorzaakt dit lichamelijke of mentale klachten. Hierbij kan gedacht worden aan slapeloosheid, stress, lusteloosheid, hoofdpijn en migraine. Voor deze klachten is deze Chinese massage zeer geschikt.

Tijdens de behandeling ga ik op zoek naar blokkades, de verstoorde balans en andere problemen met meridianen in het lichaam die de energiebalans in onbalans brengen. Soms acht ik het noodzakelijk de Chinese massage te combineren met acupunctuur. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg.

Wanneer kies ik voor Chinese massage nabij Bavel?

Chinese massage nabij Bavel wordt ingezet bij uiteenlopende lichamelijke en mentale klachten. Er kan ook voor gekozen worden om de Chinese massage preventief in te zetten, om zo problemen te voorkomen of meer balans en energie in het dagelijks leven te vinden. Ben je onzeker over de vraag of Chinese massage de oplossing is voor jouw klachten? Neem dan contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Vandaag nog een massage nabij Bavel boeken

Heb je lichamelijke of mentale klachten? Of wil je gewoon meer weten over wat een Chinese massage nabij Bavel voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met me op zodat we een afspraak kunnen maken.

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi