ACUPUNCTUUR IN OOSTERHOUT

Voor de oorsprong van de acupunctuur moeten we terugkeren naar de eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde waarvan de acupunctuur een onderdeel vormt. In deze behandelmethode wordt gebruik gemaakt van fijne naalden die op de acupunctuurpunten van het lichaam worden aangebracht voor een verhoogde en verbeterde energiestroom.

Waar kan acupunctuur in Oosterhout bij helpen?

Door het toepassen van acupunctuur wil Acupunctuur in Oosterhout bij Bao Shi het lichaam terug in een toestand van evenwicht brengen waardoor het in staat is zichzelf te helen. Doorheen ons lichaam lopen verschillende energiestromen die zorgen voor onze algemene gezondheidstoestand. Een blokkade in deze energiestromen kan ervoor zorgen dat je lichamelijke ongemakken gaat ontwikkelen.

Acupunctuur Oosterhout

Door het aanbrengen van fijne naaldjes op de acupunctuurpunten van de energiestromen worden de blokkades opgeheven en zal de normale energiestroom terug op gang komen. Zowel psychische als fysieke problemen kunnen door middel van Acupunctuur in Oosterhout bij Bao Shi verholpen worden. Acupunctuur is in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet pijnlijk. Je voelt enkel het inbrengen van het naaldje maar eens deze op zijn plaats zit zal dit gevoel verdwijnen.

Afhankelijk van de aard en de hevigheid van de ongemakken, wordt een bepaald aantal sessies vastgelegd. Dit kan je samen met je acupuncturist bespreken. Acupunctuur is een prima behandeling bij tal van klachten zoals pijn, stress, allergieën, verslavingen en dergelijke meer. In zowat alle gevallen hebben lichamelijke klachten een onderliggende oorzaak en die wordt met deze behandelmethode aangepakt door het herstellen van de energiebanen en het brengen van balans in het lichaam. Acupunctuur in Oosterhout bij Bao Shi kan je hierbij helpen.

Acupunctuur in Oosterhout bij Bao Shi

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak is Bao Shi bereikbaar op het nummer 06-10011662 of via info@baoshi.nl. Contacteer ons vandaag nog. Ik help je zo snel mogelijk op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ben ik bezig met een behandeling, dan kan het mogelijk zijn dat ik je telefoontje niet gelijk kan beantwoorden. Wanneer je een bericht inspreekt bel ik je terug.