Skip to main content

ACUPUNCTUUR NABIJ OOSTERHOUT

Acupunctuur vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze behandelmethode wordt gebruik gemaakt van fijne naaldjes die op acupunctuurpunten van het lichaam worden aangebracht voor een verbeterde energiestroom.

Waar kan acupunctuur bij helpen?

Door het toepassen van acupunctuur wordt het lichaam terug in een toestand van evenwicht gebracht waardoor het in staat is zichzelf te helen. Door ons lichaam lopen verschillende energiestromen door meridianen heen. Deze energiestromen, ook wel Qi genoemd, zorgen voor onze algemene gezondheidstoestand. Een blokkade van Qi kan ervoor zorgen dat je lichamelijke ongemakken gaat ontwikkelen.

Acupunctuur Etten-Leur

Door het aanbrengen van fijne naaldjes op bepaalde acupunctuurpunten worden de blokkades opgeheven en zal de normale energiestroom terug op gang komen. Zowel psychische als fysieke problemen kunnen door middel van Acupunctuur bij praktijk Bao Shi verholpen worden. Acupunctuur is in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet pijnlijk. Je voelt enkel het inbrengen van het naaldje maar eens deze op zijn plaats zit zal dit gevoel verdwijnen.

Afhankelijk van de aard en de hevigheid van de ongemakken, wordt een bepaald aantal sessies vastgelegd. Dit kun je samen met je acupuncturist bespreken. Acupunctuur is een prima behandeling bij tal van klachten zoals pijn, stress, allergie├źn, verslavingen en meer. In zowat alle gevallen hebben lichamelijke klachten een onderliggende oorzaak en die wordt met deze behandelmethode aangepakt door het herstellen van de energiebanen en het brengen van balans in het lichaam.

Acupunctuur bij praktijk Bao Shi

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak is praktijk Bao Shi bereikbaar op het nummer 06-10011662 of via info@baoshi.nl. Contacteer mij vandaag nog. Ik help je zo snel mogelijk op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ben ik bezig met een behandeling, dan kan het mogelijk zijn dat ik je telefoontje niet gelijk kan beantwoorden. Wanneer je een bericht inspreekt bel ik je terug.

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi