Skip to main content

ACUPUNCTUUR NABIJ BAVEL

Acupunctuur nabij Bavel is gebaseerd op een behandelmethode die duizenden jaren oud is. De behandelingen zijn ontwikkeld aan de hand van ongeveer 4000 jaar kennis, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt gezien. Hierbij draait het vooral om de balans en de energie in het lichaam. Voordat er gestart wordt met de behandeling, ga ik eerst op zoek naar de oorzaak van de problemen. Op die manier is gericht behandelen mogelijk, wat het resultaat vergroot.

Acupunctuur nabij Bavel kan gekozen worden als losstaande behandeling. Je kunt er ook voor kiezen om acupunctuur in te zetten naast je huidige behandelmethode. Op die manier vergroot je het resultaat of werk je de scherpe kantjes (bijwerkingen en ongemakken) weg van de behandelingen die je op dit moment volgt.

Acupunctuur Etten-Leur

Wat kan ik verwachten van acupunctuur nabij Bavel?

Acupunctuur nabij Bavel valt onder de alternatieve geneeswijzen. Je kunt rekenen op een duidelijke diagnose waarbij we eerst kijken naar de oorzaak van de mentale en lichamelijke klachten, zodat we gericht kunnen behandelen en kunnen werken naar een oplossing. Dat kan met acupunctuur, Chinese massage of een combinatie van deze mogelijkheden.

Het doel is om zo snel en effectief mogelijk de balans en rust in het lichaam te herstellen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt bevorderd, om ervoor te zorgen dat de klachten niet op korte termijn terugkomen.

Je kunt Chinese massage en acupunctuur nabij Bavel uiteraard ook kiezen als preventieve behandelmethodes, of als manier om meer rust en balans in je leven te brengen. Weet je niet zeker of de aangeboden behandelingen passen bij wat jij exact wilt of nodig hebt? Dan kun je altijd contact met me opnemen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Op die manier vind je bij mij altijd behandelingen en oplossingen op maat, zodat ik de meeste mensen gewoon direct verder kan helpen.

Vandaag een afspraak boeken voor acupunctuur nabij Bavel

Heb jij lichamelijke of mentale klachten en wil je hier nou echt van af? Of heb je meer balans in je leven nodig en wil je van de stress af, zodat je weer optimaal kunt functioneren zoals voorheen? Boek dan vandaag nog een afspraak in voor acupunctuur nabij Bavel, zodat we samen kunnen kijken naar de klachten of wensen en de behandelingen die hier het beste bij passen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de behandeling zelf? Dan kun je altijd contact met mij opnemen zodat ik je persoonlijk verder kan helpen.

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi