Skip to main content

TARIEVEN

Acupunctuur en tuina

Het tarief van een acupunctuur of tuina-behandeling is € 63,00. Een behandeling, inclusief de pols en tongdiagnose, duurt ongeveer 55 tot 60 minuten.
Houd er rekening mee dat het 1e consult i.v.m. de diagnosestelling ongeveer een kwartier uit kan lopen. 

Acupunctuur en tuina gecombineerd

Vaak is het heel goed mogelijk om acupunctuur en tuina te combineren. Je krijgt dan eerst een acupunctuurbehandeling, welke wordt afgesloten met een verkorte tuina-behandeling, beiden gericht op de klacht. Mijn ervaring is dat dit door cliënten vaak als prettig ervaren wordt. Ook is het heel goed mogelijk een tuina-behandeling te krijgen terwijl op andere plaatsen op het lichaam één of meerdere acupunctuurnaaldjes hun werk doen.

Wat er mogelijk is, is afhankelijk van de klacht en natuurlijk jouw wensen hierin. Ook bij een gecombineerde behandeling moet je rekenen op een duur van 55 tot 60 minuten, inclusief pols- en tongdiagnose. Het tarief is € 63,00.

Handig om te weten

Mogelijk wordt een acupunctuur of tuina-behandeling vergoed door jouw zorgverzekeraar. Raadpleeg deze daarom eerst of klik hier.
Om zeker te weten dat jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoed, dient de nota die je opstuurt aan bepaalde eisen te voldoen. Neem daarom de eerste keer je zorgverzekeringspasje en Burger Service Nummer mee.

Na de behandeling krijg je een factuur toegestuurd, deze dien je binnen 2 weken te voldoen.

Wanneer je voor een afspraak verhinderd bent, stel mij daar dan telefonisch zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zo creëer je ruimte voor iemand anders om op dat tijdstip behandeld te worden. Bovendien voorkom je dat de gereserveerde tijd alsnog in rekening wordt gebracht.

 

DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES. Ik vind het belangrijk dat je weet dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Wil je precies weten hoe? Lees dan mijn privacyverklaring. ( opgesteld november 2023 op basis van AVG.)  Privacyverklaring Bao Shi