ERVARINGEN

“Al van kleins af aan hoest ik. Ik weet niet beter dan dat ik hier mijn hele leven al last van heb gehad.

Soms viel het mee maar met sommige periodes was het erger. Ik had er vaak juist last van wanneer het temperatuurverschil te groot was, wanneer ik te enthousiast praatte of wanneer ik stressvolle periodes meemaakte. Soms was het hoesten zo erg dat ik pijn aan mijn ribben kreeg ervan.

Toen Christa mij hier op prikte was ik zeer verbaasd over het resultaat. Tot drie dagen na de behandeling heb ik totaal niet meer gehoest, daarna kwam het weer beetje bij beetje terug, maar zoiets heeft wel onderhoud nodig natuurlijk. Nu lijkt drie dagen niet zo veel maar dat is het wel als je leven geregeerd wordt door hoestbuien. Inmiddels weet ik ook wat ik zelf kan doen of laten dus het gaat de laatste tijd best wel goed. Momenteel behandelt Christa mij tegen slapeloosheid waar ik al jaren last van heb. Ze doet dit met tuina-massage. Ze vertelde me dat het wel een aantal behandelingen zal duren voordat er merkbaar resultaat is, maar omdat na het eerste consult de vervolgconsulten geen vol uur meer in beslag nemen, is ook het tarief naar rato verlaagd. En dat is erg fijn als je geen aanvullende verzekering hebt! Daarnaast heb ik er het volste vertrouwen in dat zij mij ook deze keer weer goed kan helpen. “

Els

“Helemaal veilig en gerust voelde ik me tijdens de behandeling, waarvan je aan alles voelt dat het deskundig gedaan wordt. Door de tuina-massage van Christa heb ik me diep kunnen ontspannen en voelde ik me helemaal verkwikt! Echt heerlijk zo’n moment voor mezelf. Mijn rug en nek zijn ook stukken minder stijf. Na 1 behandeling al.”

Greetje

 

“Ik had vaak last van koude en gevoelloze handen. Ik kreeg er last van als ik buiten was en er stak een windje op. Winter of zomer, dat maakte geen verschil. Nu rijd ik graag motor en dan zit je met je handen continu in de wind. Mijn handen werden letterlijk blauw en gevoelloos en het duurde dan ook weer even voordat dat weg trok. Na ongeveer vier of vijf acupunctuurbehandelingen bij Christa merkte ik dat het al veel minder was. Ik heb hierna nog drie behandelingen gehad en het probleem is tot nu toe niet meer terug gekomen.”

Rob

” Sinds 2008 heb ik last van oorsuizen. Via de huisarts werd ik doorverwezen naar de KNO-arts. Hij constateerde dat de haartjes die je in de gehoorgang hebt, plat lagen. Dit kwam omdat ik te vaak had bloot gestaan aan harde geluiden op mijn werk. Volgens de KNO-arts kon ik hier wel heel oud mee worden….. met andere woorden: er was niks meer aan te doen. Vaak heb ik er het meeste last van als het stil is. Dan ben ik alleen aanwezig met mijn ruis. Vanaf 2008 heb ik nooit meer fatsoenlijk de krant of een boek kunnen lezen hierdoor. Na 3 behandelingen met acupunctuur is het piepen in mijn oren al minder luid geworden. Ik heb zelfs voor het eerst in lange tijd 3 uur lang de krant kunnen lezen zonder afgeleid te worden door die ruis in mijn hoofd, puur en alleen door de irritatie die dat teweeg bracht. Ik ga hier zeker mee verder om op zijn minst als blijvend resultaat een boek te kunnen lezen wanneer ik wil zonder afgeleid te worden door het piepen in mijn oren.”

Joop

“De acupunctuur heeft me na het herstellen van een zware bevalling erg geholpen, vooral op emotioneel gebied heeft het me veel gebracht. De acupunctuur bracht me weer in balans waardoor ik weer kan genieten en meer energie kreeg. Door de acupunctuur kon ik stoppen met 2 maal dagelijkse astma medicatie.”

Christa bedankt!! en heel veel succes met je praktijk

Liefs Amanda

” Ik ken Christa al jaren, geheel zonder kleur kan ik mijn ervaring met haar dus niet beschrijven. Maar het gegeven dat wij al jaren in elkaars leven mogen zijn, zegt eigenlijk al genoeg haha! Naast het feit dat ik als zelfstandige in de zorg werk, heb ik sinds kort een eigen praktijk voor energetische behandeling. Ik geef voornamelijk reiki en holistic pulsing. Ik ben wat bekend met de Chinese geneeskunde, maar een algehele behandeling middels Tuina-therapie was nieuw voor mij. De massage zelf was super ontspannend. Een paar uur erna voelde het of er van alles aan het verschuiven was in mijn lichaam. Het voelde prettig, ik werd er rustig van en ook voelde mijn gedachten in mijn hoofd meer rustig. Christa heeft zich tijdens haar behandeling ook gericht op wat fysieke klachten in mijn nek/schouderblad. de eerste dagen erna leefde de pijn wat op, maar binnen een week voelde ik die plekken tot ontspanning komen. En nu, na een paar weken, merk ik best duidelijk verschil: mijn klachten zijn verminderd. Op naar de volgende behandeling, een stukje onderhoud aan mezelf blijkt geen overbodige luxe…! En Christa, jouw praktijk wordt een cadeau voor de wereld!”

Desiree

Het afgelopen jaar is er nogal wat veranderd in mijn leven waardoor ik heel veel onrust en moeite had om dingen los te laten. Ik ben bij Christa terecht gekomen, en na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Christa neemt de tijd voor je en neemt de klachten serieus. Mocht ik weer ergens last van krijgen dan kom ik zeker bij haar terug.

Dank je wel voor je goede zorgen.

Lieve groetjes, Chris