Skip to main content

ACUPUNCTUUR NABIJ ETTEN-LEUR

Bij Bao Shi kun je terecht voor acupunctuur nabij Etten-Leur. Met name op het geestelijke vlak kan ik je helpen met klachten van angst, verdriet, woede, irritatie, stress, depressie of burn-out.

Via aandacht voor deze emotionele aspecten kan ik uitwendige, fysieke klachten behandelen aangaande vermoeidheid, hoofdpijn en migraine, duizeligheid, tinnitus (oorsuizen), hartkloppingen, astma en spijsverteringsklachten.

Acupunctuur Etten-Leur

Hoe werkt acupunctuur nabij Etten-Leur?

Mijn praktijk van acupunctuur nabij Etten-Leur vertrekt vanuit de energiebanen (meridianen) die door het lichaam lopen. Volgens de Chinese geneeskunde zijn er zo 12 hoofdmeridianen en 8 extra meridianen. Alle energiebanen hebben acupunctuurpunten, die gebruikt kunnen worden om de lichamelijke balans weer te herstellen. Alle meridianen hebben een bepaalde connectie met elkaar. Het kan dus gebeuren dat klachten in het ene lichaamsdeel behandeld worden via een ander lichaamsdeel.

Hoe werkt Bao Shi acupunctuur nabij Etten-Leur?

Tijdens het eerste consult wordt aandachtig geluisterd naar je klachten en gaan we samen op zoek naar de mogelijke oorzaken. Op basis van deze diagnose worden tijdens de behandeling naaldjes gezet op bepaalde acupunctuurpunten. Elk punt heeft zo zijn eigen werking en mogelijkheden. De diagnose bepaalt welke acupunctuurpunten je het best kunnen helpen. Door op deze punten naaldjes te zetten, herstelt uiteindelijk de balans in het lichaam zich weer en verdwijnen na verloop van een aantal behandelingen vaak grotendeels de klachten.

Je eigen behandeling acupunctuur nabij Etten-Leur

Worstel je met emotionele en/of fysieke klachten en zoek je professionele acupunctuur nabij Etten-Leur? Bel dan 06-10011662 of stuur een e-mail naar info@baoshi.nl om je afspraak te maken. Zit je nog met vragen? Aarzel ook dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Ik sta je graag bij met  deskundig advies. Het kan voorkomen dat ik je telefoontje niet kan beantwoorden, omdat ik in behandeling ben. Zou je een bericht willen inspreken? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.