ACUPUNCTUUR IN ETTEN-LEUR

Bij Bao Shi kun je terecht voor acupunctuur in Etten-Leur. Met name op het geestelijke vlak kan ik je helpen met klachten van angst, verdriet, woede, irritatie, stress, depressie of burn-out. Ook de piekeraars kunnen we begeleiden, net als mensen die worstelen met trauma of een posttraumatische stressstoornis.

Via onze aandacht voor deze emotionele aspecten kan ik uitwendige, fysieke klachten behandelen aangaande vermoeidheid, hoofdpijn en migraine, duizeligheid, tinnitus (oorsuizen), hartkloppingen, astma en pijnlijke spijsvertering.

Acupunctuur Etten-Leur

Hoe werkt acupunctuur in Etten-Leur?

Onze praktijk van acupunctuur in Etten-Leur vertrekt vanuit de energiebanen (meridianen) die door het lichaam lopen. Volgens de Chinese geneeskunde zijn er zo 12 hoofdmeridianen en 8 extra banen. Alle energiebanen hebben hun acupunctuurpunten, die gebruikt kunnen worden om de lichamelijke balans weer te herstellen. De hoofdmeridianen kennen daarbij verschillende vertakkingen. Het kan dus gebeuren dat klachten in het ene lichaamsdeel behandeld moeten worden via een ander lichaamsdeel.

Hoe werkt Bao Shi acupunctuur in Etten-Leur?

Tijdens het eerste consult wordt aandachtig geluisterd naar je klachten en gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaken. Op basis van deze diagnose worden 1 of meer acupunctuurpunten geviseerd tijdens de behandeling. Elk punt heeft zo zijn eigen functies en mogelijkheden. De diagnose bepaalt dus welke acupunctuurpunten je klachten het best kunnen helpen. Door deze punten vervolgens te prikken, herstellen we de balans van de lichaamsmeridianen en verdwijnen na verloop van een aantal behandelingen de klachten.

Je eigen behandeling acupunctuur in Etten-Leur

Worstel je met emotionele en/of fysieke klachten en zoek je professionele acupunctuur in Etten-Leur? Dan is Bao Shi jouw specialist. Bel 06-10011662 of stuur een e-mail naar info@baoshi.nl om je afspraak te maken. Zit je nog met vragen? Aarzel ook dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Ik sta je graag bij met ons deskundig advies. Het kan voorkomen dat ik je telefoontje niet kan beantwoorden, omdat ik in behandeling ben. Zou je een bericht willen inspreken? Dan bel ik je zo gauw mogelijk terug.